Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige champignonsoep met kaas-uienkruier sneetjes

Romige champignonsoep met kaas-uienkruier sneetjes

Ingrediënten

  • 400 gram roerbakgroente
  • 1 liter champignonsoep
  • 2 stuks broodjes
  • 1 bosje bieslook
Romige champignonsoep met kaas-uienkruier sneetjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de bieslook fijn.
  2. Roerbak de groenten op hoog vuur in 4 minuten gaar.
  3. Verwarm de soep in een kookpan en voeg de groentes toe.
  4. Snijd de kaas-uienkruier in sneetjes.
  5. Verdeel de soep over 4 kommen. Garneer met de verse bieslook en serveer met de kaas-uienkruier sneetjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 275
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 31 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 5