
Romige champignonsoep met kaas-uienkruier sneetjes
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram roerbakgroente
1 liter champignonsoep
2 stuks broodjes
1 bosje bieslook
Bereidingswijze
1. Snijd de bieslook fijn.
2. Roerbak de groenten op hoog vuur in 4 minuten gaar.
3. Verwarm de soep in een kookpan en voeg de groentes toe.
4. Snijd de kaas-uienkruier in sneetjes.
5. Verdeel de soep over 4 kommen. Garneer met de verse bieslook en serveer met de kaas-uienkruier sneetjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1261 Kj
Calorieën
275 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
31 gram
Waarvan suikers
3 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
7 gram
Meer recepten in de categorie