Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes

Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes

Ingrediënten

  • 1 glas witte wijn
  • 4 el PLUS olijfolie
  • 1 zak(je) PLUS Hollandse wokgroenten
  • 450 g panklare PLUS aardappelen vastkokend
  • 2 el Silvo bieslook
  • 1 fles(jes) Campina kookroom
  • peper en zout
  • 4 kipfilets
Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappeltjes in water met zout gaar.
  2. Kruid vervolgens de kipfilets met peper en zout. Bak vervolgens de kipfilets in 2 eetlepels boter met olijfolie goudbruin en net gaar.
  3. Voeg de roerbakgroenten aan de kip toe en laat even meebakken. Blus af met de witte wijn, voeg de room eraan toe en laat even inkoken. Indien nodig kruiden met peper en zout.
  4. Schep de kipfilets op de borden, bedek met de saus en leg de gekookte aardappeltjes er naast. Garneer eventueel met wat bieslook.

Variatie

Wijntip: Gruner Veltliner

    Voedingswaarde

  • Kcal 408
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 22 g
  • Vet 20 g