1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes

Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes

Romige kipfilet-groenten schotel met aardappeltjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 glas witte wijn
  • 4 el PLUS olijfolie
  • 1 zak(je) PLUS Hollandse wokgroenten
  • 450 g panklare PLUS aardappelen vastkokend
  • 2 el Silvo bieslook
  • 1 fles(jes) Campina kookroom
  • peper en zout
  • 4 kipfilets
Bereiden
Kook de aardappeltjes in water met zout gaar.
Kruid vervolgens de kipfilets met peper en zout. Bak vervolgens de kipfilets in 2 eetlepels boter met olijfolie goudbruin en net gaar.
Voeg de roerbakgroenten aan de kip toe en laat even meebakken. Blus af met de witte wijn, voeg de room eraan toe en laat even inkoken. Indien nodig kruiden met peper en zout.
Schep de kipfilets op de borden, bedek met de saus en leg de gekookte aardappeltjes er naast. Garneer eventueel met wat bieslook.
Variatie
Wijntip: Gruner Veltliner
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 33 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 408
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie