Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige pasta met paddenstoelen

Romige pasta met paddenstoelen

Ingrediënten

  • 500 gram ravioli (pasta)
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 10 gram krulpeterselie
  • 400 gram champignons
  • 170 gram parmezaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk ui
  • 300 gram boerenkool
  • 200 ml groentebouillon
  • 3 eetlepels bloem
Romige pasta met paddenstoelen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in parten, hak de peterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
  2. Breng een pan met water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een diepe koekenpan en fruit de ui samen met de knoflook. Voeg de champignons, de helft van de peterselie en de Italiaanse kruiden toe en bak 5 minuten. Voeg de bloem en de groentebouillon toe en laat kort inkoken. Voeg tot slot de boerenkool toe en laat het geheel nog 4 minuten doorkoken.
  4. Serveer de pasta met de champignons-boerenkool saus eroverheen. Garneer met de Parmezaanse kaas en verse peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 453
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 29 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 22 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 11
  • Vezels 6