

Romige perzik-yoghurtijsjes
dessert
4 pers.
ca. 20 min
Nederlands
4.57 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Rijpe perziken (of 4 halve perziken uit blik)
125 ml Slagroom
125 ml Creme fraiche
250 ml Yoghurt griekse stijl perzik-passie
2 eetlepel Bloemenhoning
Bereidingswijze
1. Let op: voor dit recept heb je ijsvormpjes nodig. Daarbij moeten de ijsjes minstens 8 uur opstijven in de vriezer.
2. Schil de perziken, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
3. Klop de slagroom luchtig. Meng de creme fraiche met de yoghurt en honing. Schep voorzichtig de slagroom erdoor. Schep nu voorzichtig de perzikblokjes erdoor.
4. Giet het roommengsel in ijsvormpjes en laat ten minste 8 uur opstijven in de vriezer.
Meer recepten in de categorie