Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige perzik-yoghurtijsjes

Romige perzik-yoghurtijsjes

Ingrediënten

  • 2 stuks Rijpe perziken (of 4 halve perziken uit blik)
  • 125 ml Slagroom
  • 125 ml Creme fraiche
  • 250 ml Yoghurt griekse stijl perzik-passie
  • 2 eetlepel Bloemenhoning
Romige perzik-yoghurtijsjes  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Let op: voor dit recept heb je ijsvormpjes nodig. Daarbij moeten de ijsjes minstens 8 uur opstijven in de vriezer.
  2. 2. Schil de perziken, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. 3. Klop de slagroom luchtig. Meng de creme fraiche met de yoghurt en honing. Schep voorzichtig de slagroom erdoor. Schep nu voorzichtig de perzikblokjes erdoor.
  4. 4. Giet het roommengsel in ijsvormpjes en laat ten minste 8 uur opstijven in de vriezer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 202
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 16 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 0