Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige spaghetti met zalm

Romige spaghetti met zalm

Ingrediënten

  • 0 bakje dille
  • 75 gram grana padano
  • 2 stuks avocado's
  • 600 gram zalmfilets
  • 2 stuks courgettes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 gram spaghetti (pasta)
Romige spaghetti met zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + spirelli snijder, staafmixer
  2. 1. Hak de dille fijn, rasp de Grana Padano, halveer de avocado’s en verwijder de pitten. Dep de zalm droog met een vel keukenpapier en wrijf in met olijfolie. Maak courgette linten met de spirelli snijder. Pel en pers de knoflook.
  3. 2. Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 3. Verhit een koekenpan en bak de zalm eerst op de huid 4 -5 minuten, draai voorzichtig om en bak nog een paar minuten. Haal de zalm uit de pan en laat rusten op een bord. Bak in dezelfde pan de courgette linten 2 minuten.
  5. 4. Pureer met een staafmixer de avocado en de knoflook tot een egale saus. Meng de romige avocadosaus door de spaghetti en meng samen met de courgette en dille. Serveer met Grana Padano en een stuk zalm.
  6. Tip: Voeg wat chilivlokken toe voor extra pit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 795
  • Eiwit 51 g
  • Koolhydraten 59 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 38 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 8