Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige tagliatelle met zalm en courgette

Romige tagliatelle met zalm en courgette

Ingrediënten

  • 350 gram tagliatelle (pasta)
  • 275 gram zalmfilets
  • 2 stuks courgettes
  • 200 gram tuinerwten (diepvries)
  • 200 ml kookroom
  • 1 stuk ui
  • 1 stuk citroen
  • 15 gram bieslook
  • 1 handje rucola
Romige tagliatelle met zalm en courgette product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + spirelli
  2. Snijd de zalm in gelijke stukjes, pel en snipper de ui, hak de bieslook fijn en snijd de courgette met een spirelli of een mes in dunne slierten. Pers het sap uit de citroen en ontdooi de erwten.
  3. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Besprenkel de zalm met olijfolie. Verhit een koekenpan en bak de zalm 2 minuten aan beide kanten. Haal uit de pan en bewaar.
  5. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Voeg de courgette, de tuinerwten, de kookroom, het citroensap, de tagliatelle en de zalm toe en verwarm.
  6. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de bieslook en de rucola.

    Voedingswaarde

  • Kcal 661
  • Eiwit 34 g
  • Koolhydraten 78 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 8