Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige tomatensoep met balletjes

Romige tomatensoep met balletjes

Ingrediënten

  • 125 g gemengd gehakt
  • 1 eidooier
  • 2-3 el paneermeel
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1 zak romige tomatensoep (GIJS, 570 ml)
  • 2 el olijfolie
  • EXTRA tapasprikkers
Romige tomatensoep met balletjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak het gehakt aan met de eidooier, het paneermeel, de Parmezaanse kaas en zout en peper naar smaak. Rol van het gehakt minigehaktballetjes.
  2. Verwarm de romige tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de gehaktballetjes in 4-5 minuten bruin en gaar.
  4. Rijg de balletjes aan tapasprikkers. Schep de soep in 4 kommetjes. Leg de prikkertjes op de kommetjes.

Variatie

Schep voor een extra romige soep nog een lepeltje crème fraîche in elk kommetje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 260
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 10 g
  • Vet 20 g