1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige tomatensoep met balletjes

Romige tomatensoep met balletjes

Romige tomatensoep met balletjes product foto
  • Ingredienten:

  • 125 g gemengd gehakt
  • 1 eidooier
  • 2-3 el paneermeel
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1 zak romige tomatensoep (GIJS, 570 ml)
  • 2 el olijfolie
  • EXTRA tapasprikkers
Bereiden
Maak het gehakt aan met de eidooier, het paneermeel, de Parmezaanse kaas en zout en peper naar smaak. Rol van het gehakt minigehaktballetjes.
Verwarm de romige tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de gehaktballetjes in 4-5 minuten bruin en gaar.
Rijg de balletjes aan tapasprikkers. Schep de soep in 4 kommetjes. Leg de prikkertjes op de kommetjes.
Variatie
Schep voor een extra romige soep nog een lepeltje crème fraîche in elk kommetje.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 10 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie