Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige tomatensoep met balletjes

Romige tomatensoep met balletjes

Romige tomatensoep met balletjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 125 g gemengd gehakt
  • 1 eidooier
  • 2-3 el paneermeel
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1 zak romige tomatensoep (GIJS, 570 ml)
  • 2 el olijfolie
  • EXTRA tapasprikkers
Bereiden
Maak het gehakt aan met de eidooier, het paneermeel, de Parmezaanse kaas en zout en peper naar smaak. Rol van het gehakt minigehaktballetjes.
Verwarm de romige tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de gehaktballetjes in 4-5 minuten bruin en gaar.
Rijg de balletjes aan tapasprikkers. Schep de soep in 4 kommetjes. Leg de prikkertjes op de kommetjes.
Variatie
Schep voor een extra romige soep nog een lepeltje crème fraîche in elk kommetje.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
10 g
vet
20 g
Kcal
260