
Romige vegetarische nasi
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 pakje Boemboe Nasi goreng
400 gram Nasi groenten
200 milliliter kokosmelk
5 eieren
200 gram sperzieboontjes
1 ui
2 tenen knoflook
400 gram witte rijst
Bereidingswijze
1. Pel en snipper de ui en pel en pers de knoflook. Snijd de sperzieboontjes doormidden.
2. Breng een pan met water aan de kook, kook de eieren 8 minuten, laat schrikken en pel.
3. Breng opnieuw een pan met water aan de kook en bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verhit een scheutje olie in een diepe pan en fruit de ui samen met de knoflook. Voeg dan de nasi groenten en de sperziebonen toe, gevolgd door de boemboe en de kokosmelk. Roer voorzichtig door, voeg de eieren toe en laat het geheel op laag vuur 5 minuten doorkoken.
5. Verdeel de rijst over de kommen en serveer de romige groenten met ei eroverheen.
Meer recepten in de categorie