
Romige yoghurt-ijsjes met vers fruit
nagerecht
8 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
250 gram mangostukjes
250 gram blauwe bessen
1 liter volle yoghurt
100 gram bramen
100 gram frambozen
Bereidingswijze
+ staafmixer/blender, 12x plastic bekertjes/ijsvormpjes
1. Snijd de frambozen en de bramen in vieren.
2. Blend of pureer de helft van de yoghurt met de bevroren mango en spatel de stukjes frambozen erdoor.
3. Blend of pureer de bevroren blauwe bessen met de overige yoghurt en spatel de stukjes bramen erdoor.
4. Verdeel de yoghurt over de plastic bekertjes/ijsvormpjes, druk een ijsstokje of een klein lepeltje in het mengsel en laat minstens 6 uur opstijven.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
558 Kj
Calorieën
133 kcal
Vetten
4 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
16 gram
Waarvan suikers
15 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
6 gram
Meer recepten in de categorie