Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige yoghurt-ijsjes met vers fruit

Romige yoghurt-ijsjes met vers fruit

Ingrediënten

  • 250 gram mangostukjes
  • 250 gram blauwe bessen
  • 1 liter volle yoghurt
  • 100 gram bramen
  • 100 gram frambozen
Romige yoghurt-ijsjes met vers fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. + staafmixer/blender, 12x plastic bekertjes/ijsvormpjes
  2. 1. Snijd de frambozen en de bramen in vieren.
  3. 2. Blend of pureer de helft van de yoghurt met de bevroren mango en spatel de stukjes frambozen erdoor.
  4. 3. Blend of pureer de bevroren blauwe bessen met de overige yoghurt en spatel de stukjes bramen erdoor.
  5. 4. Verdeel de yoghurt over de plastic bekertjes/ijsvormpjes, druk een ijsstokje of een klein lepeltje in het mengsel en laat minstens 6 uur opstijven.

    Voedingswaarde

  • Kcal 133
  • Eiwit 6 g
  • Koolhydraten 16 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 4 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 4