

Romige zalmschotel met aardappelschijfjes
4 pers.
ca. 45 min
9.73 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Olijfolie
4 stuks Zalmfilet
1 stuk Uien
400 ml Slagroom
200 ml Melk
600 gram Aardappelschijfjes
100 gram Geraspte kaas
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een ovenschaal ruim in met de olie.
2. Leg de zalm in de ovenschaal, breng op smaak met peper en zout. Snij de ui in halve ringen en verdeel over de zalm. Verdeel de aardappelschijfjes over de zalm, schenk de slagroom en melk hier overheen en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de kaas over de aardappels en bak 35 à 40 minuten af in de oven tot de kaas gesmolten is en de aardappels gaar zijn.
3. Laat 5 minuten afkoelen, dien daarna op, gegarneerd met fijngehakte peterselie.
Meer recepten in de categorie