Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roodfruit taartjes met pistache en fudge

Roodfruit taartjes met pistache en fudge

Ingrediënten

  • 4 stuks bladerdeegvellen
  • 140 gram banketbakkersroom
  • 250 ml slagroom
  • 250 gram frambozen
  • 150 gram rode bessen
  • 50 gram pistachenoten
  • 4 stuks Fudge
Roodfruit taartjes met pistache en fudge product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd het bladerdeeg diagonaal doormidden en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Bereid de bakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Laat het bladerdeeg afkoelen en bestrijk met bakkersroom.
  4. 4. Decoreer de taartjes met de frambozen en rode bessen.
  5. 5. Pel en hak de pistachenoten grof en schaaf de fudge. Strooi over de taartjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 720
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 52 g
  • waarvan suikers 34
  • Vet 39 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 19
  • Vezels 9