Roodfruit taartjes met pistache en fudge
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 stuks bladerdeegvellen
140 gram banketbakkersroom
250 ml slagroom
250 gram frambozen
150 gram rode bessen
50 gram pistachenoten
4 stuks Fudge
Bereidingswijze
1. Snijd het bladerdeeg diagonaal doormidden en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Bereid de bakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Laat het bladerdeeg afkoelen en bestrijk met bakkersroom.
4. Decoreer de taartjes met de frambozen en rode bessen.
5. Pel en hak de pistachenoten grof en schaaf de fudge. Strooi over de taartjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2371 Kj
Calorieën
720 kcal
Vetten
39 gram
Waarvan verzadigd vet
19 gram
Koolhydraten
52 gram
Waarvan suikers
34 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie