Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rosbief bonbons met mozzarella

Rosbief bonbons met mozzarella

Ingrediënten

  • 6 grote plakken rosbief (PLUS Blonde d’Aquitaine)
  • 6 eetlepels groene pesto
  • Basilicum
  • Mini mozzarella (zakje à 150 g, Galbani)
  • ½ theelepel kappertjes
Rosbief bonbons met mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Halveer de grote plakken rosbief en bestrijk ze met de groene pesto. Leg op elke halve plak een blaadje basilicum, 1 bolletje mini mozzarella en ½ theelepel kappertjes.
  2. 2 Vouw de rosbief om de mozzarella tot een bonbon, bestrooi met peper en prik er eventueel een cocktailprikker in. Garneer met extra basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 50
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 0 g
  • Vet 4 g
  • Vezels 0