
Rosbief met mieriksworteldressing
Voorgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Mediterraans
Ingrediënten
200 gram rosbief (vleeswaren)
50 gram rucola
1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)
125 milliliter crème fraîche
50 gram Parmezaanse kaas (grof geschaafd)
2 eetlepels olijfolie extra vergine
Bereidingswijze
1. Leg de plakken rosbief op een bord en verdeel de rucola erover.
2. Meng de mierikswortel met de crème fraîche en 1 eetlepel water. Breng op smaak met zout en peper en sprenkel deze dressing over de rosbief.
3. Bestrooi met grof geschaafde Parmezaanse kaas en besprenkel met de olijfolie.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
275 kcal
Vetten
21 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
1 gram
Eiwitten
20 gram
Zout
1 gram
Meer recepten in de categorie