Roségranité - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roségranité

Roségranité

Roségranité product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Borrel
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 ml rosé huiswijn droog (1 L)
  • 4 takjes munt (20 g)
  • 6 el honing
  • 4 aardbeien (bakje 250 g)
  • Extra: afsluitbare diepvriesbak 1 1/2 liter
Bereiden
Schenk de wijn in de afsluitbare bak. Pluk de topjes van de munt en houd apart om te garneren. Voeg de takken munt en honing toe en roer goed, totdat de honing is oplost.
Plaats de bak in de vriezer. Laat de rosé 3 uur aanvriezen, roer daarna ieder half uur met een vork door de ijskristallen tot ze helemaal bevroren zijn.
Haal de takken munt uit de granité. Schep 4 glazen vol met rosé- granité, zet de aardbeien op de rand. Verdeel de munttopjes en serveer met een lepel.

Voedingswaarde

eiwit
0 g
koolhydraten
26 g
vet
0 g
Kcal
180