
Roti met mango
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
4 Bio+ Kipdijfilets
350 grams Sperziebonen
2 Selderij
2 EL Tikka massala currypasta
1 EL Milde olijfolie
450 GR Aardappelblokjes
4 Eieren
4 Wortel tortilla’s
4 EL Mangochutney
Bereidingswijze
1. Snijd de kipdijfilets in blokjes. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer ze. Haal de selderijblaadjes van de takjes en hak fijn.
2. Meng de kipdijfiletblokjes met de currypasta. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met de olijfolie en bak hierin de kip gaar.
3. Kook de aardappelblokjes volgens de verpakking gaar. Kook de eieren mee en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe.
4. Laat de eieren schrikken onder de koude kraan. Giet de aardappels en sperziebonen af. Pel de eieren en snijd in partjes.
5. Verwarm de worteltortilla’s volgens de verpakking.
6. Serveer de kip, aardappeltjes, sperziebonen, eieren en mangochutney in een diep bord met de worteltortilla’s ernaast. Garneer met de selderij.
Tip: Serveer met komkommersalade voor een fris contrast.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
403 kcal
Vetten
22 gram
Koolhydraten
20 gram
Eiwitten
4 gram