Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roti met mango

Roti met mango

Ingrediënten

  • 4 Bio+ Kipdijfilets
  • 350 grams Sperziebonen
  • 2 Selderij
  • 2 EL Tikka massala currypasta
  • 1 EL Milde olijfolie
  • 450 GR Aardappelblokjes
  • 4 Eieren
  • 4 Wortel tortilla’s
  • 4 EL Mangochutney
Roti met mango product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1.  Snijd de kipdijfilets in blokjes. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer ze. Haal de selderijblaadjes van de takjes en hak fijn.
  2. 2. Meng de kipdijfiletblokjes met de currypasta. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met de olijfolie en bak hierin de kip gaar.
  3. 3. Kook de aardappelblokjes volgens de verpakking gaar. Kook de eieren mee en voeg de laatste 4 minuten de sperziebonen toe.
  4. 4. Laat de eieren schrikken onder de koude kraan. Giet de aardappels en sperziebonen af. Pel de eieren en snijd in partjes.
  5. 5. Verwarm de worteltortilla’s volgens de verpakking.
  6. 6. Serveer de kip, aardappeltjes, sperziebonen, eieren en mangochutney in een diep bord met de worteltortilla’s ernaast. Garneer met de selderij.
  7. Tip: Serveer met komkommersalade voor een fris contrast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 403
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 22 g