Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roti wraps met makreel en gegrilde paprika

Roti wraps met makreel en gegrilde paprika

Ingrediënten

  • zonnebloemolie
  • peper
  • 600 gram aardappelen
  • 3 stuks paprikamix
  • 2 stuks uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 stuks tomaten
  • 360 ml Rotisaus
  • 2 stuks gerookte makreel
  • 8 stuks tortillawraps
  • 4 takjes koriander
Roti wraps met makreel en gegrilde paprika product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in 10-12 minuten in ruim water gaar.
  2. Verwijder de zaden van de paprika en snijd in grove repen. Gril ze kort in de oven of in de grilpan.
  3. Pel en snijd de uien en knoflook fijn. Fruit kort aan met zonnebloemolie in een ruime koekenpan. Voeg de gerilde paprika toe en bak mee op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en voeg toe aan de pan.
  4. Giet de aardappelen af en voeg samen met de rotisaus toe aan het mengsel in de koekenpan.
  5. Leg de makreel op een snijplank en snijd het vel in met een mes. Trek het vel aan beide kanten los. Snijd vervolgens met een scherp mes de makreel doormidden langs de hoofdgraat. Verkruimel de filets boven de pan en laat even mee stoven.
  6. Leg de wraps 2 minuten in de verwarmde oven.
  7. Serveer de roti in de wrap en garneer met wat verse koriander.

    Voedingswaarde

  • Kcal 641
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 98 g
  • waarvan suikers 21
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 13