Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rundergoulash met brood

Rundergoulash met brood

Ingrediënten

  • 1 kg sukadelappen
  • 4 stuks ciabattabroodjes
  • 100 ml tomatenketchup
  • 2 stuks uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 400 gram gepelde tomaten
  • 2 stuks rode paprika's
Rundergoulash met brood product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 60 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de sukadelappen in gelijke blokjes. Pel en snipper de uien, pel en pers de teentjes knoflook en snijd de rode paprika in gelijke reepjes.
  2. 2. Verhit een klontje boter in een braadpan en fruit de ui en de knoflook 3 minuten. Voeg de sukade in 2 delen toe en bak in 5 minuten rondom bruin. Voeg de paprika toe en bak 3 minuten mee. Voeg de tomatenketchup, de paprikapoeder en de gepelde tomaten toe en draai het vuur laag. Stoof het vlees minimaal 1 uur met de deksel op de pan.
  3. 3. Snijd de ciabatta's in gelijke plakken. Verdeel de goulash over de borden en serveer met de ciabatta.
  4. Tip: garneer met een flinke lepel zure room en verse peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 641
  • Eiwit 62 g
  • Koolhydraten 54 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 18 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 8
  • Vezels 5