Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum

Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum

Ingrediënten

  • 200 g kleine zoete trostomaatjes
  • 4 sneetjes PLUS Korenlanders Rustiek Volkoren spelt met zonnebloempitten
  • zeezout
  • 100 g Gijs Verse geitenkaas (kuipje 125 g)
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • verse biologsche basilicum
Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de trostomaten op de grill. Dit kan ook eventueel in een grillbak die op het grillrooster ligt. Rooster de tomaatjes circa 8 minuten tot ze iets zachter beginnen te worden. Leg 4 sneetjes PLUS Korenlanders Rustiek Volkoren spelt met zonnebloempitten op een snijplank. Ris met een vork de tomaatjes van de steeltjes. Bestrooi met wat zeezout en peper. Schep er 100 g GIJS Verse geitenkaas (kuipje 125 g) over en druppel er 4 el extra vierge olijfolie over. Bestrooi met wat verse biologische basilicum.

Variatie

Rooster het brood kort op de barbecue. Bestrijk het als het van de grill afkomt met een teentje knoflook voor een extra pittige smaak.

    Voedingswaarde

  • Kcal 280
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 21 g