Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Salade met gebakken kaasstukjes, tuinbonen en cranberry

Salade met gebakken kaasstukjes, tuinbonen en cranberry

4 pers.
ca. 30 min
Hollands

Ingrediënten

400 gram Bio+ Belegen kaas (stuk)
2 eieren
100 gram paneermeel
zonnebloemolie om in te bakken
75 gram veldsla
400 gram verse tuinbonen uit de vriezer
2 eetlepels cranberrycompote
5 eetlepels olijfolie
2 el rode-wijnazijn
1 tl mosterd
1 tl honing
½ tl verse tijmblaadjes
4 takjes verse munt

Bereidingswijze

Snijd de kaas in de breedte in 10 gelijke plakken.
Halveer deze, zodat je 20 gelijke stukken kaas hebt.
Kluts de eieren in een schaaltje, verdeel het paneermeel over een ander schaaltje en leg een ruime schaal klaar waar de gepaneerde stukjes op kunnen liggen.
Haal een stukje kaas met je linkerhand door het ei, leg met dezelfde hand in het paneermeel en wentel vervolgens met je rechterhand door het meel zodat het aan alle kanten bedekt is.
Herhaal dit proces bij hetzelfde stukje en vervolgens bij de resterende stukken kaas.
Als het goed is heb je dan 20 dubbel gepaneerde stukjes kaas.
Zet de schaal in de koelkast.
Breng een middelgrote pan met water aan de kook. Blancheer hierin de tuinbonen gedurende 4 minuten, totdat ze beetgaar zijn.
Giet af en zet apart.
Maak de dressing door de cranberrycompote met de olijfolie, azijn, mosterd en honing te mengen.
Hak de tijmblaadjes fijn en voeg toe aan de dressing.
Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm een grote koekenpan met een flinke scheut olie, de bodem van de pan moet bedekt zijn.
Test of de olie heet genoeg is en bak hierin de kaasstukjes aan beide kanten goudbruin.
Verdeel ondertussen de sla met de tuinbonen over een grote schaal of 4 borden.
Haal de blaadjes munt van de takjes en scheur in stukjes.
Verdeel de kaasstukjes en garneer met de cranberrydressing en verse muntblaadjes.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Vegetarisch
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen