
Salade met peer, kaas en noten
Lunch
2 pers.
ca. 15 min
Nederlands
Ingrediënten
1 peer (geschild, in parten, rijp, zonder klokhuis)
2 eetlepels citroensap
100 gram Griekse yoghurt
0 tabasco (naar smaak)
2 theelepels honing
1 handje veldsla
100 gram brie (in dunne plakken)
2 eetlepels walnoten (gepeld, grof gehakt)
Bereidingswijze
1. Bedruppel de parten peer met de helft van het citroensap.
2. Doe de yoghurt in een kom en roer er de tabasco, de honing en het resterende citroensap door.
3. Verdeel de sla over de borden. Leg er de peer en de kaas op. Schep er de yoghurt-saus bij en bestrooi met de noten.
4. Geef er roggebrood bij.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
385 kcal
Vetten
28 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
15 gram
Eiwitten
17 gram
Meer recepten in de categorie