Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade met verschillende bonen

Salade met verschillende bonen

Ingrediënten

  • 150 stuks haricot verts
  • 160 gram rode kidneybonen
  • 100 gram witte cannellini bonen
  • 2 stuks little gem (mini romaine sla)
  • 110 gram serranoham
  • 2 eetlepels truffel dressing
  • 4 stuks eieren
  • 1 stuks stokbrood
  • 1 eetlepel oregano
  • 50 gram parmezaanse kaas
Salade met verschillende bonen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder het uiteinde van de kropjes sla en trek de bladeren één voor één eraf. Snijd doormidden. Snijd de serranoham in reepjes. Spoel de kidneybonen en witte cannellini bonen af onder de kraan. Verwijder uiteindes van de haricots verts en snijd 1/3e van het stokbrood in blokjes.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat schrikken door de eieren na het koken direct af te spoelen onder koud water. Kook de haricots verts in dezelfde pan 4 minuten.
  3. Verhit een royale scheut olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes stokbrood samen met de oregano krokant. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
  4. Breng alles door elkaar tot een grote salade en garneer met de Parmezaanse kaas. Serveer met het overige stokbrood.