
Salade met verschillende bonen
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
150 stuks haricot verts
160 gram rode kidneybonen
100 gram witte cannellini bonen
2 stuks little gem (mini romaine sla)
110 gram serranoham
2 eetlepels truffel dressing
4 stuks eieren
1 stuks stokbrood
1 eetlepel oregano
50 gram parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Verwijder het uiteinde van de kropjes sla en trek de bladeren één voor één eraf. Snijd doormidden. Snijd de serranoham in reepjes. Spoel de kidneybonen en witte cannellini bonen af onder de kraan. Verwijder uiteindes van de haricots verts en snijd 1/3e van het stokbrood in blokjes.
Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat schrikken door de eieren na het koken direct af te spoelen onder koud water. Kook de haricots verts in dezelfde pan 4 minuten.
Verhit een royale scheut olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes stokbrood samen met de oregano krokant. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
Breng alles door elkaar tot een grote salade en garneer met de Parmezaanse kaas. Serveer met het overige stokbrood.
Meer recepten in de categorie