Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Saladewraps met rosbief en haricots verts

Saladewraps met rosbief en haricots verts

Ingrediënten

  • 1 bakje PLUS Fairtrade haricots verts (150 g) of sperziebonen, schoongemaakt
  • 2 el olijfolie
  • 100 g rosbief
  • 8 grote bladeren kropsla
  • 4 plakken jonge kaas, gehalveerd
  • 6 el dressing (bijv. knoflook-bieslook, flesje 250 ml)
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 2 el Bio+ tuinkers, van het bed geknipt
  • tapasprikkers of keukentouw
Saladewraps met rosbief en haricots verts product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de haricots verts of sperziebonen in water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel onder koud stromend water.
  2. Leg de blaadjes sla op het werkvlak. Beleg ze met de kaas en de rosbief. Schep er de dressing, de bosuitjes en de tuinkers op. Bestrooi met peper naar smaak.
  3. Rol de slabladeren op en zet ze vast met een prikker of bind vast met een stukje keukentouw.

    Voedingswaarde

  • Kcal 265
  • Eiwit 13 g
  • Koolhydraten 5 g
  • Vet 21 g