
Saladewraps met rosbief en haricots verts
4 pers.
ca. 30 min
Aziatisch
Ingrediënten
1 bakje PLUS Fairtrade haricots verts (150 g) of sperziebonen, schoongemaakt
2 el olijfolie
100 g rosbief
8 grote bladeren kropsla
4 plakken jonge kaas, gehalveerd
6 el dressing (bijv. knoflook-bieslook, flesje 250 ml)
2 bosuitjes, in ringetjes
2 el Bio+ tuinkers, van het bed geknipt
tapasprikkers of keukentouw
Bereidingswijze
Kook de haricots verts of sperziebonen in water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel onder koud stromend water.
Leg de blaadjes sla op het werkvlak. Beleg ze met de kaas en de rosbief. Schep er de dressing, de bosuitjes en de tuinkers op. Bestrooi met peper naar smaak.
Rol de slabladeren op en zet ze vast met een prikker of bind vast met een stukje keukentouw.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
265 kcal
Vetten
21 gram
Koolhydraten
5 gram
Eiwitten
13 gram