Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Saladewraps met rosbief en haricots verts

Saladewraps met rosbief en haricots verts

Saladewraps met rosbief en haricots verts product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 bakje PLUS Fairtrade haricots verts (150 g), schoongemaakt
  • 2 el olijfolie
  • 100 g rosbief
  • 8 grote bladeren kropsla
  • 4 plakken jonge kaas, gehalveerd
  • 6 el verse dressing knoflook-bieslook (flesje 250 ml)
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 2 el Bio+ tuinkers, van het bed geknipt
  • tapasprikkers of keukentouw
Bereiden
Kook de haricots verts in water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel onder koud stromend water.
Leg de blaadjes sla op het werkvlak. Beleg ze met de kaas en de rosbief. Schep er de dressing, de bosuitjes en de tuinkers op. Bestrooi met peper naar smaak.
Rol de slabladeren op en zet ze vast met een prikker of bind vast met een stukje keukentouw.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
5 g
vet
21 g
Kcal
265