Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid

Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid

Ingrediënten

  • 5 GR Bieslook
  • 1 Avocado
  • 2 Bio+ Trostomaten
  • 8 plakjes Ontbijtspek
  • 8 sneetjes Brood
  • 2 Eieren
  • 200 GR Hüttenkase
  • 1 EL Mayonaise
  • 1 EL Venkelkruid
Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de bieslook fijn. Verwijder de schil en pit van de avocado. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwijder het kroontje van de tomaten. Snijd in plakjes.
  2. 2. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin het ontbijtspek krokant.
  3. 3. Rooster het brood in de oven of broodrooster.
  4. 4. Kook de eieren 8 minuten. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
  5. 5. Snijd de eieren met een eiersnijder of mes in hele kleine stukjes. Meng de eieren met de Hüttenkase, mayonaise, bieslook en zwarte peper.
  6. 6. Beleg vier van de boterhammen met de eiersalade. Verdeel hierover de plakjes tomaat, de avocado, het ontbijtspek en garneer met het venkelkruid. Sluit de sandwiches af met de resterende boterhammen en snijd kruislings doormidden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 370
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 39 g
  • Vet 16 g