Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid

Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid

Sandwich met avocado verse eiersalade en venkelkruid product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 5 GR Bieslook
  • 1 Avocado
  • 2 Bio+ Trostomaten
  • 8 plakjes Ontbijtspek
  • 8 sneetjes Brood
  • 2 Eieren
  • 200 GR Hüttenkase
  • 1 EL Mayonaise
  • 1 EL Venkelkruid
Bereiden
1. Snijd de bieslook fijn. Verwijder de schil en pit van de avocado. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Verwijder het kroontje van de tomaten. Snijd in plakjes.
2. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Bak hierin het ontbijtspek krokant.
3. Rooster het brood in de oven of broodrooster.
4. Kook de eieren 8 minuten. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
5. Snijd de eieren met een eiersnijder of mes in hele kleine stukjes. Meng de eieren met de Hüttenkase, mayonaise, bieslook en zwarte peper.
6. Beleg vier van de boterhammen met de eiersalade. Verdeel hierover de plakjes tomaat, de avocado, het ontbijtspek en garneer met het venkelkruid. Sluit de sandwiches af met de resterende boterhammen en snijd kruislings doormidden.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
39 g
vet
16 g
Kcal
370