
Scandinavisch gourmet
hoofdgerecht
4 pers.
46.10 voor 4 pers.
Ingrediënten
500 gram Gekookte biet
1 stuk Rode ui
3 stuks Augurk
2 eetlepel Peterselie
1 bosje Dille
2 stuks Citroen
600 gram Aardappelsalade
800 gram PLUS Feestmoment gourmet mini’s vis
375 gram Gehaktballetjes rund
750 gram Rosti
150 gram Cranberrysaus
100 gram Mosterd-dillesaus
Bereidingswijze
1. Snijd de gekookte bietjes in kleine blokjes, snipper de rode ui en augurken. Hak de peterselie en dille fijn. Meng de bietjes met de ui, augurk, de peterselie en de helft van de dille. Breng op smaak met peper, zout, citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Doe in een bakje.
2. Snijd de rest van de citroen in partjes en leg in een bakje. Meng de rest van de dille door de aardappelsalade en doe in een bakje. Verdeel de gourmet mini’s over twee schalen. Leg ook de gehaktballetjes op een schaal. Verdeel de rösti, cranberrysaus en mosterd-dillesaus over drie bakjes.
3. Verwarm het gourmetstel en zet alle schalen, bakjes en de groente gourmetschotel op tafel. Bereid de rauwe producten op het gourmetstel en eet met de resterende producten.
Meer recepten in de categorie