Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Schnitzel met brie en een frisse gemengde salade

Schnitzel met brie en een frisse gemengde salade

Ingrediënten

  • 1 pak(ken) panklare gekookte aardappelen
  • 1 zak(je) gemengde salade
  • 200 g roombrie
  • 4 stuk(ken) schnitzels
  • 1 fles(jes) PLUS dressing met kruiden
  • 4 el vloeibare boter
  • 4 el kant en klare jus
  • 1 pot(ten) Peper en zout
Schnitzel met brie en een frisse gemengde salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in water met wat zout gaar. Maak de gemengde salade aan met de dressing.
  2. Kruid de schnitzels met peper en zout, verhit een koekenpan met boter en bak de schnitzels goudbruin en gaar. Beleg op het laatst de schnitzel met brie. Leg de deksel op de pan zodat de brie kan smelten.
  3. Haal de schnitzels uit de pan en leng als laatste de braadjus aan met de kant en klare jus.
  4. Leg de schnitzels op de borden, samen met de aardappelen en salade. Serveer de jus er apart bij.

Variatie

Wijntip: PLUS Huiswijn Rheinhessen FLS 100CL

    Voedingswaarde

  • Kcal 593
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Vet 31 g