1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Scholfilet met roerbakgroenten

Scholfilet met roerbakgroenten

Scholfilet met roerbakgroenten product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g courgette
  • 250 g wortels
  • 250 g bloemkool
  • 6 el olijfolie
  • 400-500 g scholfilet
  • zwarte peper
  • himalaya- of zeezout
Bereiden
Snijd de courgette in schijfjes, de wortels in stukjes van 2 cm en de bloemkool in kleine roosjes.
Doe een 2 eetlepels olijfolie in een pan en verwarm hierin de wortel en bloemkool gedurende 5 à 7 minuten. Voeg dan de courgette toe en laat de groenten beetgaar worden.
Spoel de visfilets onder de kraan af en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met wat (versgemalen) peper en een snufje zout.
Bestrijk daarna de filets met 2 eetlepels olijfolie.
Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak hierin de visfilets om en om lichtbruin in 5 à 6 minuten.
Serveer de vis met de groenten.
Tip: Lekker met een puree van zoete aardappel.
*Dit is een recept van Vullen of Voeden.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie