Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Scholfilet met roerbakgroenten

Scholfilet met roerbakgroenten

Ingrediënten

  • 250 g courgette
  • 250 g wortels
  • 250 g bloemkool
  • 6 el olijfolie
  • 400-500 g scholfilet
  • zwarte peper
  • himalaya- of zeezout
Scholfilet met roerbakgroenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in schijfjes, de wortels in stukjes van 2 cm en de bloemkool in kleine roosjes.
  2. Doe een 2 eetlepels olijfolie in een pan en verwarm hierin de wortel en bloemkool gedurende 5 à 7 minuten. Voeg dan de courgette toe en laat de groenten beetgaar worden.
  3. Spoel de visfilets onder de kraan af en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met wat (versgemalen) peper en een snufje zout.
  4. Bestrijk daarna de filets met 2 eetlepels olijfolie.
  5. Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak hierin de visfilets om en om lichtbruin in 5 à 6 minuten.
  6. Serveer de vis met de groenten.
  7. Tip: Lekker met een puree van zoete aardappel.