Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Schwarszwalder tiramisu

Schwarszwalder tiramisu

Ingrediënten

  • 150 gram Pure chocolade
  • 350 gram Kersen zonder pit
  • 250 gram Mascarpone
  • 200 ml Slagroom
  • 175 gram Lange vingers
  • 200 ml Sterke koffie
  • 2 eetlepel Cacao
Schwarszwalder tiramisu product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Hak de chocolade fijn. Hak de kersen grof. Roer de mascarpone los. Klop de slagroom luchtig. Schep een derde van de slagroom door de mascarpone en roer voorzichtig. Schep de rest van de slagroom door het mengsel en meng goed.
  2. 2. Haal de lange vingers door de koffie en verdeel de helft over een mooie schaal. Verdeel de helft van het roommengsel erover en de helft van de chocolade. Herhaal deze lagen en sluit af met de cacao.
  3. 3. Laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 773
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 79 g
  • waarvan suikers 57
  • Vet 44 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 28
  • Vezels 4