

Shakshuka met bloemkoolrijst
4 pers.
ca. 30 min
8.27 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 eetlepel Olijfolie
2 stuks Prei
2 tenen Knoflook
400 gram Spinazie
400 gram Bloemkoolrijst
4 stuks Eieren
100 gram Feta
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Snij de prei in halve ringen en hak de knoflook fijn. Bak samen 2 minuten tot de prei zacht begint te worden. Voeg de spinazie toe en bak mee tot dit geslonken is. Voeg de bloemkoolrijst toe en meng goed door, breng op smaak met peper en zout
2. Maak 4 kuiltjes en breek hier de eieren in. Verdeel de feta over het gerecht, leg een deksel op de pan en laat 8 minuten stoven op laag vuur.
3. Serveer optioneel met wat vers stokbrood.
Meer recepten in de categorie