Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Shoarma boerenkool wrap

Shoarma boerenkool wrap

Ingrediënten

  • 400 gram shoarmavlees
  • 500 gram boerenkool
  • 250 gram cherrytomaten
  • 4 stuks tortillawraps
  • 1 stuk rode ui
  • 20 gram munt
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
Shoarma boerenkool wrap product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Hak de munt fijn en snijd de cherrytomaten in partjes.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de boerenkool samen met de rode ui in 4 minuten gaar. Schep met een schuimspaan uit de pan en bak in dezelfde pan de shoarma in 10 minuten gaar.
  3. 3. Verhit een grillpan en grill de wraps.
  4. 4. Meng de yoghurt met de munt tot een frisse saus.
  5. 5. Bestrijk de wraps met de yoghurt-muntsaus, schep de boerenkool, de tomaatjes en de shoarma erbovenop en rol de wraps dicht.
  6. 6. Snijd de wraps doormidden, verdeel over de borden en serveer met de yoghurt-muntsaus.

    Voedingswaarde

  • Kcal 417
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 37 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 16 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 5