
Shoarma salade met frisse knoflook munt saus
bijgerecht
4 pers.
ca. 20 min
22.79 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Paprika zoetpunt
2 stuks Trostomaten
4 stuks Augurken
1 stuk Rode ui
400 gram Shoarmavlee
2 tenen Knoflook
3 eetlepel Mayonaise
5 eetlepel Yoghurt
5 takjes Munt
150 gram Rucolamelange
Bereidingswijze
1. Snijd de paprika's, tomaten en augurken in blokjes. Pel en snijd de ui fijn.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de shoarma in circa 5 minuten gaar.
3. Maak ondertussen de saus. Pers de knoflook en meng met de mayonaise, yoghurt en de fijngesneden munt. Breng op smaak met zout en peper.
4. Doe de rucolamelange op een schaal en verdeel daarover de gebakken shoarma, fijngesneden groenten en de knoflook munt saus.
Meer recepten in de categorie