Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Shoarmaburger met Griekse salade en aardappelschijfjes

Shoarmaburger met Griekse salade en aardappelschijfjes

Ingrediënten

  • 1 zak PLUS aardappelschijfjes
  • 4 Shoarmaburgers
  • 1 Zak PLUS ijsbergsla naturel
  • 150 g Fetablokjes
  • 2 Tomaten
  • 1 Rode ui
  • 1 Pot Carbonell gesneden zwarte olijven
  • 3 el Extra-virgine olijfolie
  • 4 Hamburger broodjes
  • 1 Fles Yildriz Turkse Knoflooksaus
  • Peper
  • Zout
  • 2 el Olie
Shoarmaburger met Griekse salade en aardappelschijfjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een grote koekenpan met olie. Voeg hieraan de aardappelschijfjes toe en bak ze gedurende 8 minuten goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de tomaten in schijven en blokjes
  2. Verhit vervolgens een grillpan met olijfolie en bak de hamburgers aan beide kanten gaar.
  3. Meng ondertussen de ijsbergsla met de feta, blokjes tomaat, uiringen, olijven en een klein beetje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snijd de hamburgerbroodjes door, grill ze eventueel in de pan of in de oven, besmeer de bodem met knoflooksaus en leg hier wat ijsbergsla op. Beleg vervolgens met de hamburger. Leg hier een schijfje tomaat op en plaats de bovenkant erop.
  5. Serveer de hamburger met de salade en de aardappeltjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 811
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 57 g
  • Vet 54 g