

Sinaasappel venkelsalade met burrata
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
8.43 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 stuks Sinaasappels
1 stuk Venkel
2 eetlepel Olijfolie
1 stuk Citroen
5 gram Munt
5 gram Basilicum
1 stuk Burrata
1 stuk Stokbrood
Bereidingswijze
1. Snijd de sinaasappel in plakken en snijd de randjes eraf. Maak de venkel schoon en snijd in hele fijne reepjes en meng voorzichtig met de sinaasappel.
2. Hak de blaadjes van de munt en de basilicum fijn en meng met de olijfolie en de rasp van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.
3. Verdeel de venkel en sinaasappel over een groot bord of schaal. Trek de burrata open en verdeel dit over de salade. Verdeel de kruidenolie over de salade en dien op met wat stokbrood.
Meer recepten in de categorie