Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden)

Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden)

Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden) product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 240 g havermout
  • 1 liter halfvolle melk
  • 2 tl speculaaskruiden
  • 250 g geraspte wortel
  • 4 handjes rozijnen
Bereiden
Doe alle ingrediënten behalve de rozijnen in een pannetje met dikke bodem.
Breng aan de kook en zet het vuur laag.
Laat de havermout onder regelmatig roeren tien minuutjes garen.
Roer tot slot de rozijnen erdoor en serveer gelijk.