Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden)

Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden)

Ingrediënten

  • 240 g havermout
  • 1 liter halfvolle melk
  • 2 tl speculaaskruiden
  • 250 g geraspte wortel
  • 4 handjes rozijnen
Sintermout (met wortelrasp en speculaaskruiden) product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Ontbijt
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten behalve de rozijnen in een pannetje met dikke bodem.
  2. Breng aan de kook en zet het vuur laag.
  3. Laat de havermout onder regelmatig roeren tien minuutjes garen.
  4. Roer tot slot de rozijnen erdoor en serveer gelijk.