Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sla wraps met noodles, aubergine en mango

Sla wraps met noodles, aubergine en mango

Ingrediënten

  • 2 stuks Aubergine
  • 250 gram Mie nestjes
  • 2 eetlepel Sojasaus
  • 2 theelepel Sesamolie
  • 1 theelepel Azijn
  • 1 stuk Mango
  • 1 stuk Sjalot
  • 1 bosje Koriander
  • 2 stuks Little gem
  • 4 theelepel Sriracha
Sla wraps met noodles, aubergine en mango product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergines in dobbelsteentjes. Verwarm een grote koekenpan met een scheut zonnebloemolie op hoog vuur. Bak hierin de aubergineblokjes goudbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Kook de mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel na met koud water. Meng de sojasaus met de sesamolie en azijn, en meng door de noodles. Zet apart tot gebruik.
  3. Snijd ondertussen de mango in dunne plakjes en de sjalot in dunne ringen. Hak de koriander grof. Meng de mango, aubergine en koriander door de noodles.
  4. Haal de slablaadjes los van de kropjes. Vul met het noodlemengsel en garneer met de sriracha.

    Voedingswaarde

  • Kcal 144
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 24 g
  • waarvan suikers 4
  • Vet 1 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 4