Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas

Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas

Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 verpakking PLUS lasagnebladen 250gr
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 fles Remia Smokey BBQ sauce 450ml
  • 1 pot Grand Italia Besciamella saus nat. 400 gram
  • 1 verpakking President Chevre doux geitenkaas 100gram
  • 1 verpakking tomaatblokjes
  • 150 g Vergeer geraspte kaas
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
Bereiden
Snij het sjalotje en de knoflook fijn. Kook ondertussen de lasagnebladen in water met wat zout beetgaar. Schep ze uit het water en laat ze uitlekken.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan of wok en roerbak hierin het gehakt los, samen met de sjalot en de knoflook. Kruid met peper en zout.
Verwarm de bechamelsaus met de helft van de BBQ saus.
Bestrijk vervolgens een ovenschaal met wat olijfolie en beleg de bodem met lasagnebladen. Verdeel hier wat gehakt en wat saus over. Bestrooi met geitenkaas en tomaatblokjes. Dek weer af met lasagnebladen. Ga zo door tot al het gehakt, de saus, tomaatblokjes en geitenkaas is gebruikt. Bestrooi als laatste met geraspte kaas en zet in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gesmolten is.
Variatie
Dit recept is ook heerlijk met vers afgebakken stokbrood of ciabatta.

Voedingswaarde

eiwit
66 g
koolhydraten
42 g
vet
81 g
Kcal
1143