Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas

Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 verpakking PLUS verse lasagnebladen 250gr
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 fles Remia Smokey BBQ sauce 450ml
  • 1 pot Grand Italia Besciamella saus nat. 400 gram
  • 1 verpakking President Chevre doux geitenkaas 100gram
  • 1 verpakking tomaatblokjes
  • 150 g Vergeer geraspte kaas
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
Smokey lasagne met gehakt en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het sjalotje en de knoflook fijn. Kook ondertussen de lasagnebladen in water met wat zout beetgaar. Schep ze uit het water en laat ze uitlekken.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan of wok en roerbak hierin het gehakt los, samen met de sjalot en de knoflook. Kruid met peper en zout.
  3. Verwarm de bechamelsaus met de helft van de BBQ saus.
  4. Bestrijk vervolgens een ovenschaal met wat olijfolie en beleg de bodem met lasagnebladen. Verdeel hier wat gehakt en wat saus over. Bestrooi met geitenkaas en tomaatblokjes. Dek weer af met lasagnebladen. Ga zo door tot al het gehakt, de saus, tomaatblokjes en geitenkaas is gebruikt. Bestrooi als laatste met geraspte kaas en zet in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gesmolten is.

Variatie

Dit recept is ook heerlijk met vers afgebakken stokbrood of ciabatta.

    Voedingswaarde

  • Kcal 1143
  • Eiwit 66 g
  • Koolhydraten 42 g
  • Vet 81 g