Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smörrebröd met haringsalade

Smörrebröd met haringsalade

Smörrebröd met haringsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Hollandse Nieuwe met ui
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 2 el zure room
  • 2 el mayonaise
  • 1 el Franse mosterd
  • Bosje verse dille
  • 2 tl kappertjes
Bereiden
Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn.
Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Zet de haringsalade minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.
Besmeer het roggebrood met de haringsalade.
Garneer eventueel met extra dille.