Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smörrebröd met haringsalade

Smörrebröd met haringsalade

Ingrediënten

  • 4 Hollandse Nieuwe met ui
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 2 el zure room
  • 2 el mayonaise
  • 1 el Franse mosterd
  • Bosje verse dille
  • 2 tl kappertjes
Smörrebröd met haringsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn.
  2. Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd.
  3. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  4. Zet de haringsalade minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.
  5. Besmeer het roggebrood met de haringsalade.
  6. Garneer eventueel met extra dille.