
Sneeuwpopjes
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
Ingrediënten
8 eieren
8 krenten
8 blanke rozijnen
1 wortel
4 poffertjes
4 blauwe druiven
8 cocktailprikkers
Bereidingswijze
1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Snijd een stukje van de onderkant zodat ze stabiel staan. Stapel twee eieren op elkaar en zet vast met een cocktailprikker.
2 Maak oogjes van krenten, een neusje van wortel en knoopjes van blanke rozijn en steek ze in de eieren. Maak een hoedje van een druif en een poffertje en zet vast met een cocktailprikker.
Variatietip!
Neem ze mee in een oude taartdoos bekleed met bakpapier!
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
170 kcal
Vetten
10 gram
Koolhydraten
6 gram
Eiwitten
13 gram
Meer recepten in de categorie