
Snelle andijviestamppot met visburger
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
500 gram andijvie
4 stuks visburger
1 kg aardappelen kruimig
200 ml halfvolle melk
1 snufje nootmuskaat
2 stuks uien
Bereidingswijze
1. Breng een ruime pan met water aan de kook.
2. Schil en snijd de aardappelen doormidden en was en snijd de andijvie fijn.
3. Kook de aardappelen 18 minuten, giet af en bewaar in de pan.
4. Pel en snijd ondertussen de uien in gelijke ringen. Verhit een laagje olie in een steelpan en frituur de uienringen in 3-4 minuten goudbruin.
5. Verhit tegelijkertijd een koekenpan met een scheutje olie en bak de kabeljauwburgers in 6 minuten rondom goudbruin.
6. Stamp de aardappelen fijn, voeg de melk, de andijvie en de nootmuskaat toe en roer tot een romige stamppot.
7. Verdeel de andijviestamppot samen met de kabeljauwburgers over de borden en garneer met de gefrituurde uitjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2185 Kj
Calorieën
518 kcal
Vetten
15 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
66 gram
Waarvan suikers
6 gram
Vezels
13 gram
Eiwitten
24 gram
Meer recepten in de categorie