
Snelle tagliatelle al ragù
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
125 gram spekblokjes (fijngehakt)
1 rode ui (gesnipperd)
500 gram rundergehakt
1 pot pastasaus
300 gram tagliatelle
1 eetlepel platte peterselie (fijngehakt)
Bereidingswijze
1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekblokjes knapperig. Voeg de ui toe en bak deze in circa 3 minuten glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul.
2. Voeg vervolgens de pastasaus toe en laat circa 15 minuten pruttelen op een lage stand. Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
725 kcal
Vetten
31 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
67 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
40 gram
Zout
3 gram
Meer recepten in de categorie