
Snelle yoghurt-mandarijn ijsjes met krokantje
8 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
150 gram Cruesli
500 gram yoghurt
2 stuks mandarijnen
3 eetlepels honing
Bereidingswijze
+ 8 cupcakevormpjes
1. Rasp de schil van de mandarijnen en pers het sap uit. Roer de rasp en het sap door de yoghurt.
2. Roer de honing en de cruesli door elkaar. Verdeel de cruesli over de cupcakevormpjes. Verdeel de yoghurt erover zodat de cupcakevormpjes gevuld zijn.
3. Zet de de gevulde vormpjes in de vriezer en laat ten minste 2 uur opstijven in de vriezer.
4. Haal de ijsjes vlak voor het serveren uit de vriezer en garneer met wat extra cruesli.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
226 Kj
Calorieën
141 kcal
Vetten
5 gram
Waarvan verzadigd vet
2 gram
Koolhydraten
21 gram
Waarvan suikers
8 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie