Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Snelle yoghurt-mandarijn ijsjes met krokantje

Snelle yoghurt-mandarijn ijsjes met krokantje

Ingrediënten

  • 150 gram Cruesli
  • 500 gram yoghurt
  • 2 stuks mandarijnen
  • 3 eetlepels honing
Snelle yoghurt-mandarijn ijsjes met krokantje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. + 8 cupcakevormpjes
  2. Rasp de schil van de mandarijnen en pers het sap uit. Roer de rasp en het sap door de yoghurt.
  3. Roer de honing en de cruesli door elkaar. Verdeel de cruesli over de cupcakevormpjes. Verdeel de yoghurt erover zodat de cupcakevormpjes gevuld zijn.
  4. Zet de de gevulde vormpjes in de vriezer en laat ten minste 2 uur opstijven in de vriezer.
  5. Haal de ijsjes vlak voor het serveren uit de vriezer en garneer met wat extra cruesli.

    Voedingswaarde

  • Kcal 141
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 21 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 5 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 0