Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli

Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli

Ingrediënten

  • 1 Korenlanders stokbrood wit
  • 4 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, schoongemaakt
  • 4 el peterselie (bakje 20 g), fijngehakt
  • 1/2 bakje aioli (150 g)
  • Extra: keukenkwastje
Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Halveer het stokbrood over de lengte. Strijk de olie met een kwast op het brood. Gril de broodhelften op de barbecue circa 5 minuten. Keer regelmatig tot beide kanten goudbruin en krokant zijn.
  2. Haal het stokbrood van de gril en strijk met een knoflookteen het warme brood royaal in. Snijd op een plank in punten en bestrooi met peterselie. Schep de aioli in een bakje en serveer erbij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 425
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 35 g
  • Vet 29 g