1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli

Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli

Spaans knoflook-tomatenbrood met aioli product foto
  • Ingredienten:

  • 1 Korenlanders stokbrood wit
  • 4 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, schoongemaakt
  • 4 el peterselie (bakje 20 g), fijngehakt
  • 1/2 bakje aioli (150 g)
  • Extra: keukenkwastje
Bereiden
Halveer het stokbrood over de lengte. Strijk de olie met een kwast op het brood. Gril de broodhelften op de barbecue circa 5 minuten. Keer regelmatig tot beide kanten goudbruin en krokant zijn.
Haal het stokbrood van de gril en strijk met een knoflookteen het warme brood royaal in. Snijd op een plank in punten en bestrooi met peterselie. Schep de aioli in een bakje en serveer erbij.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 425
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie