
Spaghetti à la crème met spinazie
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
300 gram spaghetti
3 eetlepels olijfolie
1 ui (gesnipperd)
2 teentjes knoflook (geperst)
400 gram spinazie (panklaar)
250 milliliter crème fraîche
0.5 theelepels nootmuskaat
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak circa 1 minuut. Voeg dan de spinazie toe en roer tot deze is geslonken. Voeg de crème fraîche toe en meng goed.
2. Giet de spaghetti af en voeg met de helft van de nootmuskaat toe aan de saus. Roer tot de pasta de saus iets heeft opgenomen. Schep op borden en bestrooi met de overige nootmuskaat.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
555 kcal
Vetten
28 gram
Waarvan verzadigd vet
14 gram
Koolhydraten
59 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
14 gram
Meer recepten in de categorie