
Spaghetti met boerenkool en Hollandse Goudse
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
200g gerookte Atlantische zalmfilet
3 el olijfolie traditioneel
500g gesneden boerenkool
350g spaghetti
50g Goudse belegen 48+ kaas
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en de knoflook. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze beetgaar. Snijd de zalm in reepjes.
Verhit de olie in een ruime braadpan of wok en bak de ui met de knoflook al omscheppend glazig. Schep de boerenkool erdoor en bak de boerenkool totdat de boerenkool mooi helder groen van kleur is.
Giet de spaghetti af, doe het in een ruime schaal en schep het boerenkoolmengsel en de zalm erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Schep de pasta op de borden en schaaf met een kaasschaaf ruim vlokken kaas erover.