Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met broccoli, zalm en romige pestosaus

Spaghetti met broccoli, zalm en romige pestosaus

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti (pasta)
  • 200 gram gerookte zalmfilets
  • 75 gram oude kaas
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 300 gram verse spinazie
  • 200 ml slagroom
  • 500 gram broccoliroosjes
  • 10 gram basilicum
Spaghetti met broccoli, zalm en romige pestosaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Rasp de oude kaas. Snijd de broccoli in roosjes.
  2. 2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli roosjes de laatste 5 minuten mee met de spaghetti.
  3. 3. Verwarm in een hapjespan de pesto met de slagroom. Roer de spaghetti, de broccoli roosjes en de spinazie erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
  4. 4. Roer de zalmreepjes door de spaghetti en garneer met verse basilicum. Serveer met de geraspte kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 765
  • Eiwit 36 g
  • Koolhydraten 78 g
  • waarvan suikers 14
  • Vet 33 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 16
  • Vezels 9