
Spaghetti met broccoli, zalm en romige pestosaus
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
400 gram spaghetti (pasta)
200 gram gerookte zalmfilets
75 gram oude kaas
2 eetlepels groene pesto
300 gram verse spinazie
200 ml slagroom
500 gram broccoliroosjes
10 gram basilicum
Bereidingswijze
1. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Rasp de oude kaas. Snijd de broccoli in roosjes.
2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli roosjes de laatste 5 minuten mee met de spaghetti.
3. Verwarm in een hapjespan de pesto met de slagroom. Roer de spaghetti, de broccoli roosjes en de spinazie erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
4. Roer de zalmreepjes door de spaghetti en garneer met verse basilicum. Serveer met de geraspte kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3213 Kj
Calorieën
765 kcal
Vetten
33 gram
Waarvan verzadigd vet
16 gram
Koolhydraten
78 gram
Waarvan suikers
14 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
36 gram