Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met cajun kip

Spaghetti met cajun kip

Ingrediënten

  • 300 gram Plus spaghetti
  • 1 eetlepel Olijfolie mild
  • 2 stuks Kipfilet
  • 6 gram Paprikapoeder
  • 3 gram Oregano
  • 3 gram Tijm
  • 1 gram Gemalen knoflook
  • 1 stuk Uien
  • 2 stuks Paprikamix, in blokjes gesneden
  • 1 stuk Bouillonblokjes
  • 200 gram Roomkaas
  • 50 gram Parmigiano reggiano
Spaghetti met cajun kip  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snij de kipfilet in blokjes en snipper de ui.
  2. 2. Kook de spaghetti in gezouten water al dente.
  3. 3. Meng de kip met de paprikapoeder, oregano, tijm, knoflookpoeder, cayenne en peper en zout naar smaak.
  4. 4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip aan tot goudbruin. Voeg de ui en paprika toe en bak mee tot de ui glazig is en de paprika zacht.
  5. 5. Voeg de roomkaas, het bouillonblokje en 300 ml water toe, meng door tot een gladde saus. Meng als laatste de spaghetti door de saus.
  6. 6. Dien op met vers geraspte Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 535
  • Eiwit 56 g
  • Koolhydraten 29 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 11
  • Vezels 1