
Spaghetti met garnalen
4 pers.
ca. 15 min
Italiaans
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 el milde olijfolie
500 g rauwe wokgarnalen (diepvries, ASC), ontdooid
1 potje witte bonen in tomatensaus (180g)
200 g zoete trostomaatjes, gehalveerd
3 tenen knoflook, fijngehakt
4 takjes krul peterselie, fijngesneden
1 bak pesto tomaat salade (155 g, verpakt met dressing)
Bereidingswijze
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de garnalen op hoog vuur ± 1 min. Schud een keer om. Voeg de bonen in tomatensaus, tomaten en knoflook toe en bak nog 3 min.
Giet de pasta af en vang wat kookvocht op. Schep de spaghetti door de garnalen en maak alles smeuïg met wat kookvocht. Meng de peterselie erdoor en verdeel over de borden. Meng de pesto tomaat salade met de dressing uit de verpakking en verdeel ook over de borden.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
505 kcal
Vetten
13 gram
Koolhydraten
64 gram
Eiwitten
30 gram