
Spaghetti met gehakt en Italiaanse groentenmix
4 pers.
ca. 15 min
Italiaans
Ingrediënten
300 g PLUS spaghetti
1 el Vloeibare margarine
350g Rundergehakt
400 g Italiaanse groentenmix
1 pak Knorr basis saus voor pasta: Italiaanse kruiden
1 zak geraspte parmezaanse kaas
Peper
Zout
Bereidingswijze
Kook de spaghetti in een ruime pan met water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit ondertussen 1 eetlepel vloeibare margarine in een hapjespan of wok en bak hierin het gehakt rul. Voeg vervolgens de Italiaanse groentemix toe en bak deze ca. 3 min. mee.
Voeg de inhoud van het pakje pastasaus toe en verwarm het geheel al roerend nog 1-2 min.
Serveer de pastasaus over de gekookte pasta.
Variatietip!
Strooi voor het serveren geraspte Parmezaanse kaas over de spaghetti.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
410 kcal
Vetten
23 gram
Koolhydraten
25 gram
Eiwitten
30 gram