

Spaghetti met gehaktballen
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Hollands
15.44 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Gehakt
1 stuk Eieren
50 gram Paneermeel
1 eetlepel Olijfolie
2 tenen Knoflook
690 gram Passata
1 eetlepel Oregano
1 takjes Basilicum
400 gram Spaghetti
40 gram Reggiano
Bereidingswijze
1. Meng het gehakt met het ei en de paneermeel. Breng op smaak met peper en zout en rol ballen van ongeveer 2 cm in diameter.
2. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de gehaktballen rondom aan tot bruin. Voeg de fijngehakte knoflook, de passata, oregano en de fijngehakte basilicum toe en laat minimaal 20 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
3. Kook intussen de spaghetti net niet al dente.
4. Voeg de gekookte spaghetti aan de saus toe en verhit dit nog 2 minuten mee in de saus, totdat de pasta al dente is.
5. Serveer met versgeraspte parmezaanse kaas
Meer recepten in de categorie