Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met groene asperges in tomatensaus

Spaghetti met groene asperges in tomatensaus

Ingrediënten

  • 320 gram volkoren spaghetti (pasta)
  • 2 stuks preien
  • 2 stuks rode uien
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gram groene asperges
  • 690 gram pastasaus tomaat
  • 50 gram walnoten
  • 40 gram rucola
Spaghetti met groene asperges in tomatensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Bereid de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. 2. Snijd de prei in ringetjes. Pel en snipper de rode ui en knoflook. Snijd de uiteindes van de asperges af.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg hierna de asperges en prei toe en bak 5 minuten. Voeg tot slot de pastasaus en spaghetti toe en meng alles door elkaar.
  4. 4. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de walnoten en rucola.

    Voedingswaarde

  • Kcal 545
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 71 g
  • waarvan suikers 18
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 15