Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met groene pesto en tomaatjes uit de oven

Spaghetti met groene pesto en tomaatjes uit de oven

Ingrediënten

  • 320 gram spaghetti
  • 16 cocktailtrostomaten
  • olijfolie om te bakken
  • 6 el olijfolie (extra vierge)
  • Bertolli Pesto alla Genovese Vegan
Spaghetti met groene pesto en tomaatjes uit de oven product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Was de tomaten, dep ze droog en leg ze, aan de steel, op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Verdeel een scheut olijfolie over de tomaten.
  4. Zet de bakplaat 50 minuten in een voorverwarmde oven.
  5. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  6. Giet de pasta af en mix er naar smaak de pesto doorheen.
  7. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de semi-gedroogde tomaten (als het lukt nog aan de steel) bovenop de spaghetti.